joi, februarie 24, 2005

marean

apropo de marean vanghelie, propus pentru primarie de psd, care este --- remarcabila initiativa lui exarhu de azi la guerrilla de a spune lucrurilor pe nume in ceea ce il priveste pe catindatul la primaria bucurestiului. Problema nu e ca un shmenar agramat o sa fie votat de idioti, care sunt si exista, indubitabil - imi e ca PSD-ul ne ia de prosti si ne baga pe gat un astfel de personaj.

4 Comments:

Anonymous Anonim said...

Am o singură întrebare, să trăiţi. De ce un şmenar agramat e mai rău decât un şmenar gramat? (scuzaţi)

Marean ar trebui judecat pentru calităţile de primar/sau lipsa acestora. Pe mine mă îngrijorează prevalenţa judecăţilor pe bază de nivel de cultură.

2/25/2005 01:20:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

De ce mă deranjează? (1) pentru că le consider snoabe şi superficiale. Valoarea unui om nu e dată de dimensiunea vocabularului şi (2) fiindcă eu sunt bucureştean şi mi-e teamă de ce vor vota co-orăşenii mei. Nu că l-aş vota pe Marean, problema e mai generală: mi-ar plăcea mult mult de tot să avem criterii relevante când votăm.

2/25/2005 01:23:00 a.m.  
Blogger Dragos Novac said...

Raspunsul se afla partial in intrebare -- agramarea domnului, scuzati expresia, este un semn al nivelului judecatilor de baza (sau lipsei lor prin urmare). SI te-as intreba si eu de ce daca vrem sa terminam liceul dam examen la romana, chiar daca noi vrem sa facem poli sau medicina sau de ce cand ne angajam ni se cer anumite studii de specialitate conforme cu specificul jobului, si nu merge si fara?

Cred ca in cazul primarului avem criterii mai mult sau mai putin relevante (filtrate de presa) problema e la alegerile parlamentare unde ni se baga pe gat. Asta e rolul votului uninominal.

2/25/2005 09:23:00 a.m.  
Blogger Dragos Novac said...

sa mai adaug ca nu e strain deloc de toate combinatiile ce se intampla in sectorul 5? De fapt se stie ca e mana in mana cu tziganii din 5, Ferentariul care este el.

Anecdotic, la un moment dat in pauza unui show de la un post teve a sarit la bataie la un politician care facuse misto de incultura lui in direct - injuraturi asa cum ii sta bine plus amenintarea "vin cu tziganii din 5 si te omor"

2/25/2005 02:19:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home