vineri, martie 18, 2005

despre formatori de opinie (tot) din romania

uite pareri relevante despre doi dintre oamenii in gura carora se uita romanu' inainte sa isi faca o parere despre ce se intampla in Romania: Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu. Incidental ei se numesc jurnalisti si sunt super fitzosi pentru ca cica sunt considerati cei mai buni in ceea ce fac in Romania. Ca sa fiu un pic al dracu' - la asa jurnalisti asa tzara.

Poate in sfarsit intzelege un prieten bun de-al meu de ce CTP e full of shit. :) Si in timp ce la CTP e mai greu sa iti dai seama (tipul e coleric si cameleonic) la Cristoiu, saracu', i se citeste pe fatza, pana sa mai deschida gura.

ps. tot o parere relavanta despre CTP am citit in Cotidianul zilele trecute, dar baietii de acolo nu stiu cum naiba arhiveaza, ca nu mai gasesc linkul.

pese 2: Cristoiu a luat premiul de presa pentru cea mai importanta contributie adusa culturii prin presa in 2005. Premiu dat de institutia condusa de CTP. Caz clasic local de mediocritate validata (mediocrity self-inforcement). Adica un b** ii zice altui b** ca e bun si toata lumea e fericita. :)

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

Trebuia sa-l fi vazut pe Cristoiu la Tuca aseara cat de penibil a fost.

Linkul de la Cotidianul:
http://www.cotidianul.ro/index.php?a=4330&p=2
(am cautat "cristoiu" folosind casuta de pe dreapta)

-david

3/18/2005 06:20:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home