marți, august 30, 2005

ca la carte

bravo Evz, desi mai tarziu si cam tardiv, mie chiar mi se pare o treaba remarcabila. Nu e de mirarae ce CTP vrea sa le dea la cap. :)

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

Deja le-a dat. Acum, nu ştiu cât de importantă este această sancţiune şi pentru cine... Ce a făcut CTP&CRP este o mare măgărie, dar nu cred că te poţi aştepta la altceva din partea unor... măgari.
CRP a fost de la bun început o organizaţie a patronilor din mass-media, grupată mai degrabă pe interese economice decât deontologice. Dacă ar fi vrut să fie "pe bune" puteau suspenda Evenimentul Zilei când a publicat mizeria despre Monica Macovei, nu acum când au avut un comentariu împotriva cerepeului...

8/31/2005 11:27:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

am cunoscut-o pe monica macovei intr-o seara. nu prea am vorbit direct, dar i-am fumt tigarile si-am ascultat-o. e un om mishto. fara fitze si fara aroganta.

senzatia mea e vrea sa-si faca treaba fara sa se bage prea mult in politics.

e o porcarie ce-a facut EVZ atunci si o chestie normala ce-a facut acum.

chops

8/31/2005 01:31:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

dada, tot respectul pentru Monica, am impresia ca e singura din guvern care a overperformat. (daca exista acest cuvant in limba romana:))

In schimb cei de la CRP imi aduc aminte fix de PCR si de infierarea proletara a chiaburilor. Cred ca tot raul e spre bine, in fond le-a luat caii de la bicicleta, Evz nu o sa isi piarda nici reputatie nici cititori ca nu mai e parte din CRP. Insa daca mai da gherle cum a dat cu Monica...

9/01/2005 09:17:00 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home