marți, august 23, 2005

reality check

"A-l bate inteligent pe Basescu inseamna a-i dovedi eventuala impotenta. Ceea ce fac, deocamdata, adversarii sai e sa dovedeasca, indirect, celor pe care vor sa-i cistige ca Basescu e chiar mai puternic decit in realitate. Adica, exact pe dos."

merita citit tot.

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

It's a joke, isn't it?

Băsescu a schimbat ecuaţia puterii... Haidade. Deocamdată este un simplu lansator de petarde care fac mult zgomot dar nu au nici un rezultat final. Începând cu axa Washington-Londra-Bucureşti şi terminând cu podul de la Mărăcineni pentru care pare să fi făcut o obsesie.
Sigur, o să spui că am un cui împotriva lui Băsescu :)).
Şi apopo de "impotenţă", deocamdată Tări i-a dat la o parte pe amicii preşedintelui (Stolojan, Mona Muscă şi Ionuţ Popescu). Apropo de remaniere, mai pe larg în articolul meu de azi.

8/23/2005 04:54:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

Mie mi se pare evident ca esti subiectiv apropo de Basescu dar nu e nici o problema. :)

Pana una alta dupa 10 luni mi se pare ca are o imagine de presedinte activ, chiar daca nu e perfect, in contextul actual nu e rau deloc ce face, mai ales ca legislativ e legat de maini si de picioare. Regulile jocului nu il avantajeaza datorita politizarii excesive a mediului public romanesc, iar marinarul e omu' dintr-o bucata, nu (imi) pare genul perfid si clevetitor cu agenda ascunsa, cum e majoritatea (pede, penele, pesede, etc).

Iar daca ma uit doar la defecte si incep sa critic excesiv, neconstructiv sau cu motive mai mult sau mai putin intemeiate (cum faci tu :)) si consider ce alternative avem, cred ca e relativ ok. Repet, chiar daca Basescu a dat multe gherle mi se pare o tranzitie buna de la comunisti la ceea ce trebuie sa fim.

8/25/2005 12:48:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home