vineri, februarie 25, 2005

Inca un motiv...

...pentru a-l prefera pe Iliescu lui Nastase:

"Agreati limitele de 5-10 ani vechime pentru a ajunge in functii?

Pentru functiile centrale. Dar criteriul, propunerea statutara este ca si la organizatia locala sa devina presedinte cel care are macar un an vechime in partid si apoi sa ajunga la diverse nivele, sa aiba citiva ani vechime ca sa poata fi verificat, sa aiba si experienta necesara." (de aici)

Este o practica veche si specifica, cine a prins stie despre ce vorbesc -- respectiv de comunist. De asemenea, atentie la limbaj, e un alt indicator clar. Ei bine, este mult mai usor sa te diferentiezi de unul care se pozitioneaza direct ca fiind comunist (prin limbaj si continut). Si asta imi da speranta -- totul e ca "ailalti" sa fie in stare sa scoata ceva viabil din ei si sa nu isi dea cu stangu'-n'dreptu' cum au facut recent baietii de la PD.

Nota: plec de la premisa evidenta ca a fi comunist in Romania in zilele astea e cea mai proasta optiune pentru cine are bun simt si vrea sa aiba un trai decent.

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

sincer, numai a vorbi despre acesti ... oameni nu sunt.. nici nu stiu cum sa le spun.. nu trebuie vorbit despre "ceva", "ceva" ce a chemat minerii sa loveasca omenii..."ceva" ce este un kaghebist ordinar, o jigodie.
atat timp cat acesti "ceva" mai sunt printre noi, in sensul ca sunt presedinti de partid, apar in mas-media, participa la maceluri (mistretii...), isi baga nasul in curtea justitiei... degeaba am votat pt schimbare

2/25/2005 11:50:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

singurul motiv este, ca iliescu este mai batran si o sa moara mai repede.

2/25/2005 12:26:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

Tocmai ca trebuie vorbit, chiar extensiv -- dar la modul obiectiv, in nici un caz nu ascundem gunoiul sub pres si punem fermoar la gura. Problema nu e "coverage-ul" ci lipsa alternativelor si a atitudinii de genul "hai sa facem dracu' ceva pana nu e prea tarziu". Cum ziceam intr-un comentariu mai jos romanul e mult mai confortabil in pozitia de chibitz din pacate

2/25/2005 02:13:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home