marți, iunie 07, 2005

intre timp...

...la teveul din romania CTP a luat-o personal ca Turcescu l-a facut guzgan (LOL) iar Gigi Becali da pe goarna ce combinatii a facut in timp cu baietii de la IGP, Parchet, arabii (Hayssam in particular) - practic nu cred ca a ratat vreun infractor notabil de prin Romania. Cred ca emisiunea e interesanta doar pentru mahalagisti sau pentru baietii care sa vina sa il lege direct la sfarsitul emisiunii. Dar asta nu si in Romania din pacate.

3 Comments:

Blogger valachus said...

Îl văzui şi eu în treacăt pe agitat pe B1, părea să fie în pragul unui accident vascular că primise o invitaţie la PNA (?!). Poate chiar se strânge laţul şi noi încă nu ştim.

6/07/2005 11:40:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

dada, parca i-a promis-o Base mai demult (lui si lui Dinel parca) cand el sau varu-su'(cred) au amenintat cu moartea sau cu bataia pe cineva in direct la teveu.

Oricum, daca BAse ii baga la parnaie va deveni erou national, cel putin pentru mine. Greu, dar nu imposibil sa o faca, sa vedem...

6/08/2005 12:20:00 a.m.  
Blogger valachus said...

Pesemne că don Gigi chiar are probleme serioase cu organele: aud la ştirile sport că şi-ar (fi) ceda(t) participaţia la Steaua S.A. unui nepot de-al lui! Intriga se adânceşte şi nu se va termina aici :))

6/08/2005 07:58:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home