miercuri, iulie 20, 2005

brandul de tara

sau cum sa mori cu dreptatea in mana, numai la noi:

"Plangerea penala pentru insulta si amenintare, formulata de realizatorul Prima TV, Serban Huidu, impotriva lui Gigi Becali, a ajuns la Judecatoria Sectorului 5, dupa ce politistii de la Sectia 17 si-au declinat competenta in favoarea magistratilor, ne-au declarat surse din politie, care au adaugat ca Becali risca numai o amenda." (de aici)

Doar amenda? Ce sa mai spun de lasitatea sefului de sala...

Incidental, aseara la o bere discutam cu niste prieteni subiectul gunoaielor Becali -- am ramas surprins ca ei de fapt si-au facut timp sa downloadeze mp3ul si sa asculte porcariile alea. (scriptul aici daca vreti sa invatati lucruri noi) Eu dau skip cand vad articole despre Becali, de fapt asta si trebuie facut la nivel public -- ignorarea e cea mai buna solutie in astfel de cazuri cred. Daca politia are ca singura arma doar amenda...

2 Comments:

Blogger valachus said...

La modul ideal, militia il putea salta pentru o noapte la rece pe Becali, daca ar fi fost acolo (militia id est).
In rest, intr-adevar plangerea trebuia introdusa direct la judecatorie, iar Huidu e un prost si un las ca nu a formulat pretentii civile.
Si e un semn de intrebare mare de tot: de ce nu a formulat plangere si pentru loviri si alte violente (aici intra flegmele si paharul de vin). Ca sa nu-l expuna pe El Gigi riscului unei pedepse cu inchisoarea? Stupid.

7/20/2005 02:45:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Şerbănică nu a vrut să-i facă rău lui Jiji care este personajul său preferat, ci doar să mai apară şi el în presă ca "cetăţean responsabil"...

7/20/2005 08:43:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home