duminică, iulie 17, 2005

unu la unu

pentru cine e interesat sa vada o imagine relevanta a luptei intre tineri si batrani, capitalisti versus comunisti, proaspeti versus invechitzi sau deschisi versus inchisi --- Sorin Ionita vs. Victor Nitelea duminica la 5 la Realitatea TV.

Victor Nitelea este enervant dar arata extrem de bine cat de inchistat si ne-european gandesc unii romani si de ce Iliescu a fost presedinte pentru atata timp. E prima oara cand aud de VN -- se declara reprezentant al stangii, si nu prea se ridica la nivelul discutiei. Google m-a dus la urmatorul articol scris de el la Cronica Romana, ziar care a trait din banii de la guvern prin metodele obisnuite - publicitate, etc. Articolul nici nu merita comentarii.

Sorin e baiat destept, din pacate nu are un oponent pe masura. Pentru cine nu stie -- el e directorul SAR.

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

Erorile judecatoresti, topite ca prin fum
Pe latura penala, situatia e dezastruoasa, in sensul ca de cand Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului Inaltei Curti este pastorita de procurorul sef Gheorghe Draghici, care are competenta de a instrumenta plangerile penale contra magistratilor, aceasta sectie nu s-a remarcat cu nici o trimitere a vreunui magistrat in judecata in ultimii ani, desi plangerile au venit cu miile in ultimii ani. ...din ziare

7/17/2005 06:15:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home