marți, iulie 12, 2005

mai multe detalii

Se da urmatorul subiect si iata cateva din interpretari:

EVZ: Ultima mutare inaintea exploziei

Cotidianul: Basescu l-a intors pe Tariceanu cu spatele la popor

Ziua: Marea tradare (Presedintele Traian Basescu i-a lasat ieri balta pe fostii sai aliati politici, din Alianta PNL-PD, dar mai ales pe premierul Calin Popescu Tariceanu, intr-un gest politic fara precedent. ) LOL

Gandul: Premierul marioneta

Adevarul: Basescu il striveste pe Tariceanu intre paginile Constitutiei

Printre randuri citind, se pare ca pana la urma, in ciuda asteptarilor mele, Tariceanu a luat decizia demisiei de capul lui. Si cand unul zice hais, iar altul cea....iese ce-a iesit. Pacat, alegerile anticipate ar fi fost o ocazie foarte buna de demonstratie de forta vizavi de comunisti cat si de cei din PUR. Oricum, oamenii fac pe dracu in patru sa cada la pace maine cu legile in Parlament, Cotidianul zice ca la Senat e o comisie speciala lucrand la asta. Asta inseamna ca in cel mai bun caz Tariceanu si Curtea Constitutionala raman cu onoarea nereperata si povestea se inchide -- al dracu' dom' Mitica! Da' Mitica a jucat in litera si spiritul Constitutiei.

Inca nu s-a terminat insa. Paradoxal, a iesit cum a cerut Iliescu mai devreme in conferinta de presa - lasati prostiile cu anticipatele, cadeti la pace si ocupati-va de inundatii. De aia nici nu s-a aruncat Basescu cred.

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Tăriceanu NU a luat decizia de unul singur.
Îţi mai aduci aminte episodul TVR? Când PD şi PNL ajunseseră la o înţelegere şi brusc Băsescu şi-a schimbat optica, de iniţial Boc s-a arătat curajos şi a spus "nu-i nimic" ca după aia să o întoarcă după a vrut Băsescu?
Din păcate, sunt din ce în ce mai multe semnale că Băsescu are un plan de torpilare a PNL. Şi o fi el în spiritul Constituţiei (alegerile anticipate nu?), dar în nici un caz nu este în spiritul unei alianţe politice.
Nu ar fi exclus ca, până la urmă să ajungem la o alianţă contra naturii, PNL-PSD, cu suspendarea preşedintelui şi un tandem Geoană la Cotroceni, Tăriceanu la Victoria...
Cine seamănă vânt...

7/13/2005 11:43:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

"Nu ar fi exclus ca, până la urmă să ajungem la o alianţă contra naturii, PNL-PSD, cu suspendarea preşedintelui şi un tandem Geoană la Cotroceni, Tăriceanu la Victoria..."

Olarioo, tra la la!

Cred ca oracolul din gagesti e mandru!

7/13/2005 02:33:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

"Nu ar fi exclus ca, până la urmă să ajungem la o alianţă contra naturii, PNL-PSD, cu suspendarea preşedintelui şi un tandem Geoană la Cotroceni, Tăriceanu la Victoria..."

Mi se pare foarte fortat. Cel mai probabil ca totul o sa continue as is. Daca Tariceanu isi da demisia, probabil ca o sa il avem pe Stolojan. EU sa fiu in locul lui Tariceanu nu as demisiona, inca are pistolul incarcat, vorba lui valachus.

Scenariul cu Basescu si PD la carma mi se pare absurd, refuz sa cred ca ar fi atat de idiot sa ia asta in calcul. But seeing is believing I guess :)

7/13/2005 02:44:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

După discuţiile din Comisia juridică se pare că ne îndreptăm spre alegeri anticipate, situaţie în care acţiunea lui Băsescu apare şi mai nasol, în condiţiile în care a avut datrul de a enerva pe mulţi din alegătorii alianţei, în special simpatizanţii PNL. Iar noua încercare de reactivare a lui Stolo nu este de natură să-i entuziasmeze prea tare.

7/13/2005 04:08:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

http://arbitraj.blogspot.com/

pentru discutii pe problemel justitiei, intrati pe acest forum.

7/17/2005 06:24:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home