marți, iulie 12, 2005

alba neagra

hahaha, joaca de-a alegerile, nu as vrea sa fiu in locul lui Geoana acuma, am senzatia ca Base se distreaza cu ei, sub o aparenta serioasa de respectarea a regulilor jocurilor -- uite d-aia.

3 Comments:

Blogger Dragos Novac said...

nu, inca nu stim --- in mod normal e o chestie inca incerta ce depinde de votul parlamentului. In nici un caz nu depinde de Ilici.

Nu imi dau seama daca cei de la CC pot sa mai dea inapoi si sa dea ok-ul pachetului de legi. Habar n-am - intuitia imi spune ca nu. Cert e faptul ca avem de-a face cu o situatie in care PSD e lose-lose: vot de neincredere ->anticipate sau vot de incredere -> sefac de rahat. Most probably they will thake the high way, adica prima. :)

7/12/2005 09:42:00 p.m.  
Blogger valachus said...

Hotararea CC e batuta-n cuie, aici nu exista cale de atac. In plus, ca e loc de si mai rau chiar, domeniul dreptului constitutional e in Romania singurul unde precedentul juridic (solutiile CC adica) este (sunt) izvor de drept. Se vorbea zilele trecute ca odata cu anticipatele s-ar fi putut baga la superoferta si un micutz referendum cu niscai amendamente la doamna Constitutia, ar fi fost o treaba nemaipomenita, dar iata ca minunile n-au viata lunga.

7/13/2005 12:12:00 a.m.  
Blogger Dragos Novac said...

e clar, Basescu nu a vrut sa se ia la harta cu cei din CC, care sunt super betonati in spatele Constitutiei.

Dar daca in loc de anticipate la toamna avem referendumul de care ziceai? Poate presedintele sa faca referendum cand i se face lui sau trebuie sa dea raportul (sa ia avizul de la altii) ca sa aiba o astfel de initiativa?

7/13/2005 12:56:00 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home