miercuri, iulie 27, 2005

inceputul sfarsitului?

Mona Musca a anuntat ca isi da demisia atat din functia de ministru cat si din cea de vicepresedinte PNL pen'ca PNL i-a dat un vot de neincredere lui Tariceanu. (de aici) Asta dupa ce presa de azi a spus ca, dimpotriva, Tariceanu a primit un vot de incredere.

Ce dracu' e de intzeles aici? Cei din PNL se cearta ca_chiorii si au pus batista pe tzambal in fata presei. Bleah, e clar ca sunt unii care tzin la scaun si orgolii mai mult decat la orice altceva.

9 Comments:

Anonymous Anonim said...

Matale nu ai înţeles bine. Mona Muscă a votat împotriva lui Tăriceanu (alături de alţi 7 colegi) şi de aceea i se pare corect să demisioneze. Un gest decent.

7/27/2005 07:06:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

nu am dat linukurile ca sa ma aflu in treaba, asta e si scopul semnalarii lor: context si idee despre ce citesti. Comentariul tau (matale daca preferi generatia PSD)arata ca nu te-ai obosit sa le citesti.

7/27/2005 07:31:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Ba da: "Liderul liberal si-a motivat decizia prin faptul ca marti, la Delegatia permanenta PNL, a acordat un vot de neincredere pentru actualul presedinte al partidului Calin Popescu Tariceanu." Spune articolul citat din Hotnews.
Iar articolul citat din Cotidianul, "Lasati fara multe optiuni si fara loc de nuante, 63 dintre membrii Delegatiei Permanente si-au exprimat sprijinul pentru Tariceanu, sapte au votat impotriva si doi s-au abtinut."
So, care-i problema cu comentariul meu?

7/27/2005 09:03:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

"Calin Popescu Tariceanu a primit aseara un vot de incredere din partea conducerii PNL, atit pentru functia de premier, cit si pentru cea de lider al partidului." de aici

"Liderul liberal si-a motivat decizia prin faptul ca marti, la Delegatia permanenta PNL, a acordat un vot de neincredere pentru actualul presedinte al partidului Calin Popescu Tariceanu." de aici

e suficient?

Cristi, nu stiu ce vrei sa demosntrezi dar nu e razboiul meu, mai bine cauti pe altcineva ca sa ai un argument aiurea.

7/28/2005 03:29:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Nu este nici un război aici. Dar tu ai afirmat că "PNL i-a dat un vot de neincredere lui Tariceanu," afirmaţie care nu se susţine de nici unul dintre articole. De asta spuneam că nu ai înţeles bine.

Mă întristează că ai luat-o atât de personal...

7/28/2005 08:29:00 a.m.  
Blogger Ciprian said...

"Liderul liberal si-a motivat decizia prin faptul ca marti, la Delegatia permanenta PNL,[EA, Mona Musca, Nu intregul PNL] a acordat un vot de neincredere pentru actualul presedinte al partidului Calin Popescu Tariceanu."

7/28/2005 10:32:00 a.m.  
Blogger Dragos Novac said...

a, da, ok, corect, mea culpa, I see what you're talking about...sunt cam sensibil zilele astea, ma aprind repede si din orice :) altfel decat personal nu am cum sa o iau, ca e blogu' meu :)

7/28/2005 11:50:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

de exemplu, alta data poti sa fii mai atent inainte sa dai copy/paste ca maimuta...si mai ales in domenii in care esti habarnist

7/28/2005 09:22:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

da, pot fi mai atent, e adevarat, insa faza cu copy/paste e gratuita, multumesc de compliment, banuiesc ca esti un mare fan. :)

7/28/2005 09:34:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home