duminică, martie 06, 2005

cand parvenismul tine loc de maniere

Poate unii dintre voi stiu ca de pe la sfarsitul anului trecut a inceput sa emita un nou post de radio in Bucuresti -- Radio Guerrilla. E o idee finantata de oamenii de la Catavencu si pusa in practica de Razvan Exarhu. Muzica e bunutza, ideile de emisiuni sunt bune, chiar daca e si planeta moldova printre ele, si eu nu prea sunt fan. Marketingul e foarte bun (se vede ca Exarhu e in business), viral si cu back-to-back events gen concerte sau evenimente prin cluburile din Bucuresti. Pana si ideea aia cu cashketa nu e rea, intra la categoria mkting viral desi caciula e oribila. But I digress...

Singurul lucru ce nu se prea potriveste in toata schema pe care Razvan pare ca vrea sa o faca este o emisiune a Mihaelei Radulescu. Desi tipa e cam pe dinafara tine sa isi spuna parerile categorice - de obicei nepotrivite - iar cine ii asculta emisiunile nu e greu sa realizeze ca invitatii o cam salveaza. Daca sunt suficienti de finutzi sau politicosi. Acuma, eu cred ca e o chestie ce tine de gustul meu, insa nu cunosc pe nimeni care sa o inghita pe respectiva, iar mie personal mi se pare .... nepotrivita pentru targetul radioului si reprezentativa pentru o anumita clasa ce se ridica in Romania si din care face parte si Gigi Becali de exemplu.

Bun, si care e scopul acestui post? Aseara la bere un prieten ma intreaba daca sunt la curent cu faptul ca Mihaela Radulescu a batut-o pe o colega de a ei pe platoul de filmare. Initial am zis ca e la misto mai ales ca stiu cam cum se scrie de asa zisele vedete locale. Insa se pare ca e pe bune, aveti detaliile aici.

Cam astea sunt valorile romanesti sau "egzemplele" promovate alora mici. Mihaela Radulescu e din categoria Gigi Becali. Sau invers?

update: se pare ca linkul din libertatea e valid doar din cand in cand -- gasiti aici copia articolului precum si urmarea bataii -- Irinei Schrotter i s-a reziliat contractul cu producatorii filmului respectiv pentru ca asistenta ei ar fi confirmat manierele doamnei Radulescu. Doamna care este. :)