miercuri, iunie 08, 2005

conferinte in Romania

In Cotidianul, din nou, foarte buna observatia cum ca industria asta nu e exploatata mai deloc pe la noi, desi poate atinge usor sume interesante. Colateral, chiar stateam de vorba ieri cu cineva important din lumea organizarii de conferinte in Romania si am agreat asupra faptului ca degeaba ai super idei - nu prea ai locatii decente. Nu numai dpdv al logisticii dar si al celor care ti-o tin, Marriotul nu e un exemplu fericit in povestea asta. Si mai raman Hilton, Romexpo sau Howard Johnson - sunt la curent doar cu Bucurestiul din pacate. O tema la care vreau sa revin saptamana viitoare.

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

Mai există:
World Trade Center, destul de bine dotat.
UzinExportImport - în piaţa Victoriei.
CG & GC - dezavantajul fiind că este în Berceni, altfel, ca dotări e OK şi merge foarte bine pentru traininguri, workshopuri, mai ales că preţurile sunt la jumătate.
Locaţii există pentru evenimente medii, dar nu există unul pentru evenimente mari, de genul unui congres internaţional cu câteva sute de participanţi.

6/08/2005 11:03:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Pentru conferinte mai mari (vezi Kotler), Palatul Parlamentului (Casa Poporului) e o locatie superba... Au si facilitati pentru traducere simultana, ecrane mari, etc. La Kotler au participat 1200 de oameni...

Referitor la subiect, mi se pare ca apar conferinte din ce in ce mai specializate, si din ce in ce mai multe, ceea ce e un lucru bun... Se dezvolta mult si partea de telemarketing - sunt firme specializate care au baze de date si care invita participanti la conferinte.

Anyway, e un business cu potential, dar nu e usor sa faci o conferinta reusita...

Marius

6/08/2005 05:24:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home