joi, iunie 23, 2005

Tolontan e siderat...

...ca Tariceanu si Basescu sunt dezgustati de ce se intampla in sportul romanesc. Ce uita sa observe sau sa spuna e, ca pe langa cei doi, in aceeasi categorie mai sunt si romanii (o parte*) caruia se adreseaza si onor ziarul domniei sale. Care ziar e plin de becali, de exemple de crase de mahalagism sau de apeluri incitante la cautarea sexualitatii. Si asta, tre' sa recunosc, in ciuda unor scapari de calitate, pe ici, pe colo.

Pentru ca, bineinteles, rolul presei sportive e sa vanda nu sa educe, iar asta inseamna sa se bata cu competitia exact in becali, fete sau frustrari eliminate prin scris. Faptul ca gsp a ajuns sa concureze in pret cu prosport este doar o consecinta fireasca nu doar a calitatii a ceea ce ei sunt pusi sa reproduca ci si a ceea ce produc ei sub forma de comentarii. Care face exact pretul de la chiosc al fiecarui ziar.

[link plus bonus 1 - cine are timp si rabdare mai poate lua ca bonus via valachus un comentariu pe care nu il gasesc momentan despre un articol al lu' TRU luat fiind de val si mancat de porci datorita amestecului lui in taratze. TRU, un meserias, care este, de altfel]

*ma refer la cei carora nu le e sfidat IQ-u', ca de restu'... :(