sâmbătă, februarie 26, 2005

premiile clubului roman de presa

Aseara in Laptarie am vazut pe un news scroll al Realitatii TV ca au fost decernate premiile Clubului Roman de Presa. Nume noi si necunoscute pentru mine asa ca am inceput in dimineata asta sa scotocesc dupa detalii -- cine, ce, cum? Ei bine, no luck, Google nu ma ajuta iar prin editiile online ale ziarelor nu gasesc nimic. Daca aveti vreun link sau detalii - pls share.

Btw, ca tot am avut un comentariu acum cateva zile despre CRP, de curiozitate uitati-va cine e in consiliul de onoare al acestui magnific organism ce reprezinta crema presei din Romania. Nume grele ca Horica, Seuleanu, Horatiu Nicolau sau Tatulici. Yukk.

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

cine sunt gentlemen-ii de mai sus?

2/28/2005 06:04:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

sunt oameni care au fost jurnalisti cu state grele de plata de pe vremea lui ceausescu si care in ultimii 15 ani au tratat profesia lor la fel, cu Iliescu insa in prim plan.

Daca urmaresti ce se intampla prin Romania imi e greu sa cred ca nu esti la curent cu ispravile lor -- Seuleanu e fostul director al radiofuziunii, Nicolau al televiziunii, Tatulici (a nu stiu cata oara) iar a schimbat piciorul si e cu Basescu zilele astea se pare (la Realitatea TV parca). Horica e un caz aparte, arhiva Catavencu are o gramada de lucuri relevante despre el.

3/01/2005 08:41:00 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home