luni, mai 16, 2005

paralele inegale

deci tipul asta isi da instantaneu demisia, iar astalalt zice, culmea, ca de fapt a fost provocat si respectiv poate fi huligan in public, afectand reputatia, si asa patata de mult de seful lui, a unui club de fotbal. Notiunea de persoana publica si implicatiile de decurg de aici ii sunt straine domnului in cauza - nimeni nu se ia de faptul ca Meme e un lingau sau un prost, in fond astea tin de educatie si sunt problemele lui personale, dar se spune ca atunci cand te amesteci in taratze te mananca porcii. Astfel de faze ma fac sa regret ca sunt roman.

7 Comments:

Blogger Unknown said...

Da, cei drept că şi din cauza suporterilor de genul acela nu vine multă lume la stadion. Nu toţi vor să înveţi înjurături noi pe stadion.

Oricum gestul lui Stoica e incalificabil şi sper să primească o pedeapsă pe măsură, chiar urmărirea meciurilor Steaua de acasă.

5/16/2005 05:19:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

astia nu sunt romani. sunt niste tzoparlani care au bani de costume, traind in Romania.

asa ca nu regreta ca esti roman; nu te leaga prea multe lucruri de ei, si cu atat mai putin romanismul.

5/16/2005 07:46:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

aaaaaaa, am uitat sa ma semnez. eu, ala care a scris mai sus, sunt ciopartzelu

5/16/2005 07:47:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

ciop, ba tocmai ca idioti ca ei vad o gramada pe strada si a inceput sa mi se ia, incet-incet, in general de imbecilitatea crasa dusa la rang de virtute si data ca exemplu pozitiv si in mod specific de ce i se baga pe gat romanului la maxima audienta.

Iar o o buna parte din asta e din cauza cretinilor din mass media care promoveaza astfel de modele doar de foame - cei multi si fraieri cred ca asa e cool si acolo trebuie sa ajunga. bleah.

5/16/2005 08:31:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

noi suntem pasoptistii de azi :D.

nu dispera, nu te mai plimba atat pe strada, bea-le bautura, arde-le femeile; suntem abia la inceput si tre' sa rezistam. :D

chop

5/17/2005 11:48:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Oare nu cumva mass-media are şi ea o mare parte de vină? Că nu mai vezi o ştire, un gol, un rezultat sportiv, ci numai relatări despre meme face, gigi zice, mitică spune...
Aceste personaje au fost create şi au ajuns ce sunt integral datorită mass-mediei. De-un paregzamplu, ProTV poate fi numită ProGigiBecaliteve, că numai domnu gigi apare la ştirile sportive.

5/17/2005 04:20:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

:D stiam io ca fac ceva bine, da' nu stiam ce :D:D -- tare asta cu pashoptistii.

Cristi, bineinteles ca presa are vina ei, am mentionat-o de nenumarate pe aici.

5/17/2005 05:45:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home