vineri, aprilie 22, 2005

oopsie

dimineata devreme asteptand un taxi sa ma duca la aeroport observ cu surprindere ca acum vreo 3 ore Iliescu a pierdut la o distanta considerabila de vreo 400 de voturi sefia PSD, dupa ce aseara s-a dat in stamba adresandu-se in prim plen cu "dau cuvantul tovarasului Nastase". Wow, nu ma asteptam, este caderea unui simbol, prezenta lui Iliescu in prim plan reprezenta/reprezinta exedmplificarea foarte buna a unui popor dupa chipul si asemanarea conducatorului. Primul semn ca lucrurile se schimba a fost ca nu a mai putut candida la presedentia tarii (ar fi facut-o daca s-ar fi putut, sunt sigur) iar acuma se pare ca "cainele turbat, in nemernicia lui, a muscat mana stapanului lui, care l-a crescut" :D

Este caderea unui simbol, evident, Geoana e slab, fapt dovedit atunci cand a candidat la primarie, insa el e tranzitia necesara de care aveam nevoie in 91-96 si care se intampla de abia 10 ani mai tarziu. Probabil e semnul ruperii PSD cu migrarea catre PRM a aripii Iliescu.

enjoy the weekend!

2 Comments:

Blogger Kit said...

Am aflat stirea de aici, din post-ul tau si am sarit pe BBC s-o verific. Nu-mi vine sa cred! Sa fi gresit oare Brucan?, sa fie doar 15 ani de prostie?

4/22/2005 09:28:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

old habits die hard... dar , sincer vorbind, nu ma asteptam ca tov. Iliescu sa piarda! ramane sa vedem ce se va intampla cu Geoana la sefie.

4/22/2005 03:48:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home