vineri, aprilie 29, 2005

bloghist...

...sau blogăr, this is the question...tot incerc sa il conving pe George ca bloghist suna ca dracu' in limba romana si el imi argumenteaza ca din moment ce nu incalca regulile limbii romane si a inceput sa suie pe panta cu bloghistii gaseste nenatural sa dea inapoi si sa adopte un termen ce suna mai putin oribil.

Hmm, mie mi se pare ca suna ca dracu' (ca un fel de secta) si nu sunt singurul, sunt de acord ca e o chestie de gust pana la urma, dar de aici si pana la a nu rectifica ceva pentru ca ai apucat sa le-o spui studentilor sau sa o dai la gazeta...mi se pare cale lunga. Pacat, pentru ca mr. G e si formator de opinie si formeaza ceva nasol in momentul asta. Asa e si in business cateodata, nu cea mai buna solutie prevaleaza, ci doar un context, aiurea de cele mai multe ori. Sa nu vorbim de istorie :)

3 Comments:

Blogger Dragos Novac said...

:)

blogher ar mai fi o alternativa serioasa.

5/01/2005 04:34:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Asa cum au intrat în limba româna (si sunt folosite frecvent) "anglicisme" ca "hobby", "rock", "DJ" - dar si multe altele - tot asa ar putea fi preluat si blogger... Ar "suna" mai bine decât..."cool"... Si nu ar parea atât de "rustic" pe cât pare "bloghist"! Dar... de multe ori, pe plaiul mioritic, "formatorii de opinie" au mintile tare înguste!... Lista acestora este foarte lunga si nu se va termina cu George - prostia este extrem de prolifica...

5/01/2005 09:56:00 p.m.  
Blogger Dragos Novac said...

blogher expert e pleonasm :))

Gelu, cred ca esti cel putin nepoliticos, mai ales ca George nici nu ia parte la discutia asta. In nici un caz nu e prost, dimpotriva, e unul dintre tipii care imi dau sperante ca in Romania sunt oameni deschisi la minte si gata sa faca treburi misto. Iar el chiar face lucruri misto. Postul meu e doar o chestie de nuanta de nume, in fond si la urma urmei numele este irelevant pentru un fenomen. :)

5/02/2005 03:08:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home