duminică, mai 22, 2005

hai liberare

cica cei 3 jurnalisti romani au fost eliberati --- CTP zice ca partea romana nu are nici un merit, o declaratie care cred ca e la fel de adevarata ca si faptul ca ziarul Gandul e cea mai buna gazeta de pe lumea asta. Base pare in control total, si-a consolidat pozitia binisor si cred ca ne pregatim de anticipate cat de curand. Plus ca s-ar putea sa mai iasa la iveala gainariile presei cu PSD-ul combinate cu niste mici reglari de conturi.

Insa, daca se dovedeste ca aia trei au plecat in Irak pentru a face un ban cinstit, lucru ce mi se pare destul de realist, io i-as pune sub acuzatie de subminarea intereselor statului. Bine, recunosc ca habar n-am de legislatie, Valachus poate face un pic de lumina in cestiunea asta, dar cred ca a fost pusa la bataie o suma frumusica pentru a-i avea vii si nevatamati, sa nu mai punem in considerare echilibristica pe care statul roman a trebuit sa o faca pentru a face lumina.

Altfel, sunt si efecte foarte bune -- o criza care alaturi de cea a inundatiilor a aratat ca organizatiile statului sunt VARZA, circul penibil prin Parlament care a mai dat o data masura valorii sale precum si zvonurile aiuristice si pozitia de papagali a presei, care nu a inteles ca in momente de criza e bine sa mergi pe burta. Heh, si ce crizati erau unii "analisti" de tacerea celulei de criza, parca ar fi trebuit sa primeasca raport din ora in ora despre cum stau lucrurile. De remarcat si ca 95% din parerile presarilor au fost total pe dinafara, neavand prea multe fapte au inventat sau facut speculatii aiuristice, manipuland, a-nu-stiu-cata-oara, un bobor ce inca nu stie pe ce lume traieste.

1 Comments:

Blogger valachus said...

Nu prea exista temei sa le faci dosar penal celor patru doar fiindca au fost luati ostatici; prostia, dupa cum regret zi dupa zi, nu e infractiune in dreptul romanesc.
Ar fi mult mai utila in schimb o dare de seama cuprinzatoare privind relatiile lui Munaf, Ion si Ohanesian cu Hayssam, dedesubturile rapirii (ex. Munaf, cetatean american, nu prea putea fi predat pur si simplu in ghearele romanilor, spre cercetari, daca era neprihanit in povestea asta), aportul inestimabil al directiunilor PrimaTV si RL la fiasco-ul calatoriei, un inventariu al dezinformarilor crase de acasa (ex. A1, JN, Gandul) si, la modul ideal-utopic, prezentarea catre angajatorii ziaristilor a notei de plata pentru operatiunile de salvare: potrivit dreptului comun, angajatorii platesc oalele sparte in exercitiul functiunii de catre angajatii lor.

5/22/2005 10:22:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home